Screenin taustavalaistus

Avaa suurempana..
Veljen screen. Kuvassa valoletkuledit 2m läpimittasta screenin taustaa vasten, joka on Optoman videotykille tarkotettu. Kaikenmaailman kekkereissä kivan käytännöllinen sisustuselementti. Ei vie hämäränäkökykyä, kun on punainen. On muuten yllättävän tarkkaa sijoittelun kanssa, jotta siitä saadaan tasainen. Tässä kuvassa näkee epätasaisuuden screenin takana ja valo pääsee kurkkimaan ihan liikaa.


Avaa suurempana..
Siniset valot ovat vain kokeiluasteella, harittaa miten sattuu kaiuttimen jaloissa. Lisäksi pylväät olivat liian korkeat Hifi 6/2:lle.

Virtuaalikuvassa joka on myöhemmin otettu puolestaan on kaiuttimet Hifi 26/2 ja vaihdettu jalustat. Takaa sivusta kaiuttimina on Hifi 6/2 ja videotykkinä Optoma 72i. Huoneiston nurkassa on Peerlesin XLS 10. Aikaisemmin oli 5kpl 6/2 ja subbari tuki niitä, nyt se ei ole kuin leffoissa mukana. Musiikinkuunteluun riittää nykyiset pääkaiuttimet erittäin hyvin. Itserakennettu parempi suodin ja 500W jatkuvana NAD:in vahvistin liikuttaa subbaria, jos on tarvetta alemmille taajuuksille kuin 28Hz. Wii näkyy myös kuvassa, hiukan epäselvästi, mutta screenillä se vasta pääsee oikeuksiinsa. Paljon parempi pelata kuin pienellä 42 tuumaisella plasmalla. Tuntuu kuin olisi pelissä itse mukana. Tietokone myöskin on yhdistettynä videotykkiin ja sitä kautta myös pelataan. Kyllä kuva jos on kuva, se mitataan metreissä eikä tuumissa. Ja yöllä, hämäränkin jo tultua, peleihin eläytyy ihan eri tavalla.

 
 
 


Uutisia

01.09.17 Kaivinkoneita tilattu ty√∂maille, joita ei ollut olemassa ‚Äď Poliisi kehottaa varovaisuuteen

28.08.17 Kouvolan Veden nimiss√§ on soitettu huijauspuheluita ‚ÄĒ poliisi kehottaa kuluttajia tarkkaavaisuuteen