X9
Kuuntelulaitteiden aatelia, langaton GSM verkossa toimiva lähetin. X9:ään on soitettava matkapuhelimella. Tällöin SIM-kortista on kytkettävä PIN-koodin kysely pois päältä, koska X9 vastaa automaattisesti ja kytkee linjan auki. Laitteesta ei kuulu mitään ääniäsi, joten omaa hengitystään ei tarvitse pidätellä ja etsiä hätäpäissään vaimennusnappuloita puhelimestaan.

Tämä laite voidaan huomaamattomasti kätkeä pienellä kaksipuoleisella teipillä pöydän alle, vaikkapa hyllyn taakse tai autoon. Kuuluvuus on todella hyvä ja mikki on herkkä.

Tunnin testillä ainakin akku kesti ilman lisäakun tuomaa apua soitettaessa. Laitteen mukana toimitetaan tukku liittimiä ja sovittimia. Mukana oli liittimella varustettu hyvin pieni seinälaturi myös. Lisäakun lataamista varten piti hankkia sovitinkappale sähköpistoketta varten erikseen.

X9 helppo käyttö mahdollistaa piilottamisen myös erilaisten pehmoeläinten sisään. Kuten teinkin aiemmassa projektissani, vakoilevan nallen osalta. Virrankäytön suhteen sitä onkin modattu paljon.

 
 
 


Uutisia

01.09.17 Kaivinkoneita tilattu ty√∂maille, joita ei ollut olemassa ‚Äď Poliisi kehottaa varovaisuuteen

28.08.17 Kouvolan Veden nimiss√§ on soitettu huijauspuheluita ‚ÄĒ poliisi kehottaa kuluttajia tarkkaavaisuuteen