Vakoileva nalle

Avaa suurempana..
Tässä se on, niin herttanen kuin olla ja voi, mutta saa aikaan järisyttäviä paljastuksia. Siinä jää kiinni kaikki valehtelusta ja vehkeilystä selkäsi takana. Mikään nallelta ei jää huomaamatta. Tämä karvainen kaveri on vain 30cm kokoinen. Lähetys toimii langattomasti jopa 100m päähän. Siinä on herkkä mikki ja tarpeeksi terävä kamera. Kamera sijaitsee nenässä, ja posken luona vasemmalla 5cm päässä nenästä on herkkä mikki. Se on puolestaan karvapeitteen alla näkymättömissä. Vasemmassa kädessä on anteeni.

Nallen jalka

Avaa suurempana..
Kukapa uskoisi, että karvalallun jalasta suoritetaan ohjailua ja latausta. Myös on/off kytkin löytyy täältä.

Päivitys nalleen
Nalle on saanut nyt päivityksen. Sille voi soittaa jatkossa, kaiken kuulemansa asiat se juoruaa edelleen eteenpäin. Laite on modattu erillisestä kuuntelulaitteesta kokonaan. Korvat kuulevat jopa askeleen monen metrin päästä ja välittävät oitis tiedon huoneiston sisällä marhaavista vaikka toiselle puolen maapalloa. GSM yhteydellä pelaava kaveria kannattaa pelätä, sillä se on varustettu varavoimalähteillä. Tämä toimii täysin erillisenä yksikkönään.

Nallella on myös erityinen lisäkyky, jonka avulla se tallentaa kaiken näkemänsä ja kuulemansa asiat palvelimelle rapakon taakse.

 
 
 


Uutisia

01.09.17 Kaivinkoneita tilattu ty√∂maille, joita ei ollut olemassa ‚Äď Poliisi kehottaa varovaisuuteen

28.08.17 Kouvolan Veden nimiss√§ on soitettu huijauspuheluita ‚ÄĒ poliisi kehottaa kuluttajia tarkkaavaisuuteen