Kuuntelulaite (√Ą√§nenker√§√§j√§)

Avaa suurempana..
T√§m√§ pieni tupakka-askin kokoluokkaa oleva kuuntelulaite toimii 9V paristolla. Siin√§ on mahdollisuus kytke√§ se kuulokkeisiin tai sanelukoneeseen. Siin√§ on vain hyvin herkk√§ mikki ja √§√§nenvahvistin, hyvill√§ arvoilla. Kuulokkeet p√§√§ss√§ tulee mieleen l√§√§k√§reitten k√§ytt√§m√§n stetoskooppi. √Ą√§ni vahvistuu pienest√§kin koputuksesta ja naputuksesta selv√§sti kuuluvaksi, sama homma tietysti puheen kanssa kun kuiskataan.

Mikin toiminta

Avaa suurempana..
Käyttö on erittäin helppoa. Patteri paikalleen, luurit korville ja äänet päälle. Mikki toimii siten, että tämä eurokolikon kokoinen ja puolisenttiä paksu lätkä laitetaan vain lasin pinnalle ja se jää kiinni ohuen massan avulla. Tietysti voi laittaa oveenki tms.

Parhaimmillaan tämä toimii autossa sisäpuolella. Porukka on jossain etäämpänä 10-20m. Laite on niin tarkka, että se erottaa hiljaakin käydyn keskustelun, jopa kuiskauksia. Mikki kerää ikkunan pintaan tulleet äänet ja vahvistaa ne kuuluviksi.

Sanelukone on hauska lisä tuohon. Silloin varsinkin kun luureja ei voi pitää päässä tai haluaa jättää sen pitemmäksi aikaa. Nappia ei huomaa ikkunassa helpolla, ellei tiedä sen olemassaolosta jotenkin. Tuplalasi-ikkunat on aika paha, mutta kyllä sillä naapurin tappelun syistä selvän ottaa.

 
 
 


Uutisia

01.09.17 Kaivinkoneita tilattu ty√∂maille, joita ei ollut olemassa ‚Äď Poliisi kehottaa varovaisuuteen

28.08.17 Kouvolan Veden nimiss√§ on soitettu huijauspuheluita ‚ÄĒ poliisi kehottaa kuluttajia tarkkaavaisuuteen