Nokia 6020 Keyboard Edition

Avaa suurempana..
Punainen näppäimistö punaisella teemalla on hyvinkin kaunis yksilöllinen ratkaisu. Näppäimistöstä voi vaihtaa 2 lediä helposti kyljelleen makaamaan. 93mcd punaiset eivät paista liikaa läpi.

Alakuvassa näkyy miten pleksi jakaa kahdella ledillä kaikkialle valon. Yläosassa se käätyy ihan vähän "Nokian valkoisen" ansiosta violetiksi. Kaksi ylintä nappia jäävät violetiksi näppäimistössä. Näppis on ehkä mahdollista hioa läpinäkyväksi. Hiominen poistaa numerot ja muut merkit.Nokia 3310 Sininen uni.

Avaa suurempana..
Tätä puhelinta on modattu todella paljon. Softa on härkitty uuteen uskoon ja sieltä löytyy Netmonitor valikot myös ja Laskin on Kalkulaattori, jossa oli suora euromuunnin. Puhelimessa on myös softapuolella kaikki esittelyt mitä ikinä saa ja vibran saa äärettömille kierroksille ulvomaan yhdessä kuuta omistajansa kanssa. Soittoääniä yli 60 ja nuo maanmainiot ledit, 150mcd siniset. Pää todella yöllä helottaa sinisenä kun puhuu taksijonossa. Puhelinta alkaa olemaan vaikea katsoa suoraan varsinkin läpinäkyvien kuorien vuoksi. Myös näppäimistö on läpinäkyvä ja tekstit poistettu numeroineen. Puhelimen voi nähdä Kouvolan yössä kuulemma joskus, tein sen aikanaan kaverille.

Nokia 5210

Avaa suurempana..
Tässä puhelimessa on punaisia ledejä näppäimistössä ja näytössä Nokian valkoiset, jotka on aavistuksen sinertävät. Siksi näyttö on tuon värinen. Hassu punertavan haikea sävy tuli sattumalta.


Avaa suurempana..
Tässä 5210 puhelin, kun on otettu kuoret pois. Punaiset ledit on kirkkaudeltaan 93mcd 70 asteen kulmalla.

6210 Netmonitor Edition

Avaa suurempana..
Hieman takkuava valikoissaan alunperin, mutta varsin hyvä verkon mittaaja. Tämä syvän punasin 670nm ja kirkkaudeltaan 93mcd 60 asteen akselilla olevin ledein ja Netmonitorilla varustettu hirmu voi lukittautua muunmuassa mihin tukiasemiin vain kortti antaa myöden.

Nokia 8210

Avaa suurempana..
Tässä on myös näytöllä Nokian originalit sinisen valkoiset ledit ja punaiset näppäimistöllä. Kuvassa punainen väri näppäimistössä näkyy keltaisena, koska kuva on ylivalottunu. Näytön valo on vastaava kuin puhelimessa itsessään. Valkoinen näppäinmatto läpäisee valon. 8210 ledejä on 6kpl näytölle kun taas 5210 vain 3. Nykyisissä puhelimissa käytetään valojen ohjailuun vanhemmista puhelimistakin tuttuja "valonohjaimia" . Läpinäkyvät pleksit kuljettavat ledin antaman valon haluttuihin paikkoihin. 1110i puhelimessa esim. on juuri tällaiset. Siksi näppäimistöllekin on vain yksi ledi. Vaikka tekniikka on tästä kehittynytkin, valo ei leviä tasaisesti. Kaikkiin puhelimiin ei saa levitettyä valoa kovinkaan tasaisesti. Valotehoistaan huonoin mielestäni on Nokian 6210 malli. Nokia tyri täysin näytön valaistuksen.

 
 
 


Uutisia

01.09.17 Kaivinkoneita tilattu ty√∂maille, joita ei ollut olemassa ‚Äď Poliisi kehottaa varovaisuuteen

28.08.17 Kouvolan Veden nimiss√§ on soitettu huijauspuheluita ‚ÄĒ poliisi kehottaa kuluttajia tarkkaavaisuuteen